Måleri Göteborg

Göteborg är helt klart den stad där flest måleriföretag finns att välja mellan i hela Västra Götaland. Det finns omkring ett 50 tal måleriföretag som alla riktar sig mot både privatkunder och företagskunder.

Målare Göteborg bör du söka på när du letar efter ett måleriföretag som kan tillgodose dina behov. Vill du ha kvalitet, service och erfarna målare ska du alltid höra av dig till dom som syns på första sidan på Google, och då menar jag inte annonserna högst upp utan på den organiska listan, det finns faktiskt en bra anledning till att dom finns där.

Göteborg är under ständig utveckling och fler måleriföretag söker duktiga målare för en fast anställning. Om du känner någon eller söker en anställning ska du alltid höra av dig till företaget direkt.

Målare Mölndal

Mölndal har senaste åren fått en hel del nya byggnader och fasader. Inte minst har dom skaffat ett nytt köpcentrum som dessutom har 400 ny bostäder som står färdiga i år.

Mölndal är känt för att vara lugnt och sansat område med en medelålder på 58 år. Det medför självklart att en hel del badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, golvslipningar och måleriarbeten utförs eftersom att dem äldre människorna tillbringar mycket mer tid i hemmet än den yngre generationen.

Bor du i Mölndal och behöver ett företag som kan utföra en renovering eller måleriarbete kan du också använda dig av Googles första sida. I annat fall kan du alltid fråga grannar för rekommendationer. Dock är det bra att veta att rekommendationer inte är lika trovärdigt i dag som det var förr i tiden så mitt tips är att du använder det som sista alternativ.

Målare Frölunda

I Frölunda har vi sett en stor förändring dom senaste fem åren. Bara under 2014 öppnades tre nya inredningsbutiker och två färgbutiker. Det är roligt att se och man kan nästan säga att Frölunda har allt dom behöver. Dom som bor i Frölunda behöver inte leta efter målare, hantverkare eller butiker i innerstan utan dom klarar sig gott och väl med utbudet som finns.

Ser man till målare finns det tre starka företag som konkurrerar om jobben. Man kan egentligen inte säga att dom konkurrerar med varandra eftersom att dom ofta hjälper varandra i olika jobb.

Är du nyinflyttad i Frölunda bör du självklart fråga efter rekommendationer men Google fungerar lika bra här också och du kan utan tvekan hitta ett företag som tillgodoser dina behov.

Målare Kungälv

I Kungälv finns det bara ett fåtal måleriföretag som enbart vänder sig till privatpersoner. Kungälvs busstation byggs om och flyttas till motorvägen vid Kungälvsmotet. Ett helt nytt köpcenter med 250 butiker och restauranger öppnar i mitten av Kungälvs hjärta och 435 nya bostadsrätter byggs just nu. Allt ska stå klart under 2018.

Vill du ha en erfaren målare i Kungälv kan du alltid kontakta Rollsbo Måleri AB men med största sannolikhet får du nog vänta ett par månader innan dom kan börja arbeta pågrund av allt nybygge som sker i Kungälv.

Bra länkar för målare, material och inredning

Måleributiker för färg, tapeter och material 

https://www.flugger.se/

https://beckers.se/

https://colorama.se/

Badrumsrenovering och byggnadsmaterial

https://www.byggmax.se

www.bauhaus.se

Nyheter, förändringar bra länkar för Göteborgs Stad

https://goteborg.se

 

Bra videos om du vill måla om eller renovera själv

Badrumsrenovering steg för steg

måla väggar

 

träolja eller trälasyr

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *